söndag 15 februari 2009

Färgutmaning hos SWE

Nu ligger den nya färgutmaningen ute på SWE. Den här veckan är det härliga blå och turkosa färger som gäller. Låt er inspireras av alla fina alster i bloggen och sätt er sedan och skapa en stund. Min version blev så här:

Baby Punk (12x12)
Modell: Emma Fotograf: Jag


Veckan har gått i sjukdomens tecken. Barnen har varit hemma med hosta och feber två dagar vardera (givetvis inte samma dagar) och själv har jag en envis hosta sedan veckor tillbaka som inte vill ge med sig. I torsdags tog jag iaf mig upp till Lisa och hjälpte henne i butiken. Vem trodde att jag kunde pressa stämplar.. Tack för en trevlig dag flickor!

Nästa vecka är det förresten min bloggvecka. Då är det Top Score som gäller så kika in om ni är nyfikna.

Jag och barnen tjuvstartar sportlovet redan på torsdag. Vi tar vårt pick och pack och åker till Västerås till mormor och morfar. Som planen ser ut nu blir det faktiskt en sista minuten kryssning torsdag till fredag för kvinnorna i familjen, dvs alla utom Richard och morfar får följa med. Härligt!

3 kommentarer:

MissMian sa...

Underbar LO och trist att ni varit sjuka men jag hörde i alla fall att du varit en sväng hos Lisa. Ska bli skoj att se vad du hittat på!!

MissMian sa...

Tjoho! vilket härligt paket du plockat ihop!! Funderar en del på hur man gör med de små miniguldpärlorna....

Kajsan sa...

Fin fin blogg! Underbar LO! :)
Ses mer i scrapfebern! ;)
Mvh Karin Z