måndag 3 januari 2011

5x2

I många pyssel- och fotobloggar ser man nu i dagarna 2010 års topplistor. Någon fotolista tänker jag inte ens försöka mig på men här förljer två stycken top 5-listor, Lo'er och kort.

Listorna är utan inbördes ordning och jag har valt fem eftersom jag tycker det är lagom med tanke på antalet alster jag gjort under 2010. Jag brukar vara mest nöjd med mina senaste skapelser och har därför verkligen gjort ett försök att valt alster gjorda spritt under året.

Top 5 Lo'er


Den här är gjord till Swe-bloggen. Älskar fotot på Emma, färgerna och kork-bakgrunden.


Den här Lo'en som jag gjort till InkyWings-bloggen är en favorit sitt stavfel till trots. återigen helt underbara färger och ett foto från en härlig Västkust-vecka.


Ett vinnande bidrag till en scraputmaning hos The greeting Farm. Flera moment som jag inte brukar skapa med, bla flera foton och knutna pappershörn.


En till Lo för InkyWings. Representerar en tid då inspirationen var på topp.


Denna gjorde jag till en utmaning hos forumet pyssel.net. En Lo med många och långa torktider, något som inte brukar representera mitt skapande. Är för otålig.Top 5 kort


En enkel och färgglad design som jag tycker reprenterar min stil. Jag gillar ensidigheten i färgen..


Det här kortet skapades under min inspirationstopp under hösten. Mina hang-ups var just stjärnor, snöre och motivstämplar färglagda med ProMarkers.


Detta kort gillar jag för jag har lyckats dekorerat ett kort "manligt".


Det här kortet är så inte jag! Det är därför det får vara med här, det visar en viss bredd.


Det här kortet representerar höstens stora förälskelse: Diggi-stämplarna från SomeOddGirl.

Kram Susanne/Susny

Inga kommentarer: