onsdag 1 april 2009

I sagornas värld

Jag chockar mig själv och gör ett inlägg för tredje dagen i rad. Chockad över två saker: 1. Jag orkar faktiskt uppdatera bloggen. 2. Jag har faktiskt nya scrappade saker att visa upp.

Vi börjar väl med inspirationen till InkyWings. Alltid lika roligt. Tills idag har jag faktiskt lekt med mina distressrefiller och gjort några bakgrunder till kort. Jag tyckte det blev riktigt läckert. Glöm inte att titta in i bloggen hos InkyWings för att läsa lite mer om hur jag gått tillväga.

Igår gjorde jag även en Lo till Scrapfebern som råder. Denna gång handlade det om en Rosa och Blå utmaning som skulle inspireras från Sagornas Värld. Eftersom Emma var utklädd till Fiona på en maskerad förra året hade jag det perfekta fotot.

4 kommentarer:

malwa sa...

Jätteläckra kort! *rusar till InkyWings-bloggen för att kolla hur de är gjorda*

Och häääärlig LO! :)

Monika sa...

Ååå Gud så läckra!!! Wow säger jag bara! Jag blir ständigt lika imponerad av dig och alla andra som har en förmåga att skapa stilrent OCH vackert!!!

MissMian sa...

Underbara kort och vilken härlig LO!!! Gillar verkligen hur du har gjort med de olika rivna papprena!! Sedan är jag sååå glad att du uppdaterar bloggen! :)

*Bling* sa...

Å det blåa kortet var verkligen supersupersnyggt